• Dlaka vašeg pas je totalno zapetljana? Dlaka vašeg pas je totalno zapetljana?
    Dlaka vašeg pas je totalno zapetljana?
    Oprezno ćemo izbrijati vašeg psa.

Izbrijavanje psa

Postupak koji groomeri ni malo ne ljube. Na žalost, sve više pasa, upravo zbog manjka njege kod kuće, završi obrijano. Ovo je ne samo nezahvalno, estetski, već i dosta opasno jer se može zahvatiti i koža, posebno kod nemirnih pasa. Nemojte dozvoliti da dođe do toga, mislite i na to, da ako je vašem psu dlaka zapetljana skroz do kože, njega to zateže i boli! Koža nema zraka, stvaraju se bakterije, a vaš se ljubimac pati.

Ukoliko je došlo do zapetljana dlake psa, nemojte čekati, dođite da ga riješimo te zavrzlame, da se može ponovo normalno protegnuti i dobro osjećati. 

Rezervirajte svoj termin još danas!

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.