• Naručite se na telefon +385 (0)91 411 1195 ili putem e-pošte  zlulic63@gmail.com Naručite se na telefon +385 (0)91 411 1195 ili putem e-pošte  zlulic63@gmail.com
    Naručite se na telefon +385 (0)91 411 1195 ili putem e-pošte zlulic63@gmail.com
    Salona za pse "A Ro-Ma grooming" nalazi se u Trokutu u Novom Zagrebu u blizini Zagrebačkog velesajma, Arena centra, Avenue Malla.

Rezervirajte svoj termin još danas

Salon za pse “A Ro-Ma grooming”
XIV Trokut 35, Novi Zagreb

Tel: +385 (0)91 411 1195
Email: zlulic63@gmail.com

Molimo vas da kod naručivanja vodite računa o sljedećem

Cijena je okvirna, cijena usluge ovisi o stanju vašeg psa, pasmini, karakteru, duljini dlake, zapetljanosti dlake i sl. O tome, naravno, ovisi i trajanje tretmana. Posebno vas molimo da napomenete ako je vaš pas star ili bolestan, a isto tako da li mu je to prvi tretman u salonu.

Tako ćemo osigurati da pas naručen iza vašeg na vrijeme krene s tretmanom.

Psa ostavljate u salonu, bez vas. Ne radi se o nikakvim tajnama, jednostavno je, pas je mirniji kad vas nema. Izuzetne okolnosti traže i vašu prisutnost, ako je pas bolestan ili istraumatiziran, ako je štene ili ako je agresivan, na što ste nas dužni upozoriti. Tada ćemo vas zamoliti da ostanete uz svoga psa.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.