• Primijetili ste da je vašem psu zapetljana dlaka na određenim mjestima? Primijetili ste da je vašem psu zapetljana dlaka na određenim mjestima?
    Primijetili ste da je vašem psu zapetljana dlaka na određenim mjestima?
    Požurite, mi imamo alat i znanje kako otpetljati zapetljana područja da nebi došlo do izbrijavanje psa.

Raspetljavanje dlake psa

Raspetljavanje zapetljanih područja obavezan je postupak ukoliko ne želite da pas mora na izbrijavanje. Posebnim alatima i sredstvima za raspetljavanje mi ćemo, ukoliko nije zapetljan cijeli pas, s puno strpljenja raščešljati čvorove prije kupanja i sačuvati dlaku. Ukoliko je dlaka vašeg psa zapetljana, a pas treba kupanje, nemojte to raditi sami. Samo ćete pogoršati situaciju. Dovedite psa k nama, ako treba samo i na kupanje, mi ćemo to napraviti na ispravan način i usput vam pokazati kako možete raspetljati dlaku vašeg psa.

Rezervirajte svoj termin još danas!

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.