Salon za pse “A Ro-Ma grooming”

Salon za “A Ro-Ma grooming” smješten na adresi XIV. Trokut 35 u Novom Zagrebu, je mjesto za uređivanje vaših voljenih Vau frendova.

Želja nam je bila stvoriti prostor koji će pri samom ulasku stvoriti osjećaj čistoće i spokoja, gdje nije nužno i odmah otići, nakon što ostavite ljubimca na uređivanju. Zbog toga smo unijeli i dašak glamura, nešto recikliranih stvari i diy pečate. Odlučite li sjesti uz kavicu i popričati s nama o osobnosti vašeg psa, biti će nam to biti veliki kompliment i dokaz da smo uspjeli u stvaranju lijepog ozračja.

Vrhunska nova kvalitetna oprema izabrana da ubrza proces uređivanja, ali uređivanje pasa ipat traži svoje vrijeme i to iz dva razloga:

  1.  vrijeme dostatno da se vašem psu posvetim smireno i s puno pažnje i nježnosti
  2.  rad bez pritiska zirkanja na sat, koji odvlači pažnju s onog koji je najbitniji u cijeloj priči, vašeg psa, što donosi samo stres i frustraciju, koja se automatski prenosi i na ljubimca.

Ukoliko požurujemo, nastaju problemi, pas postaje nemiran. Teško ga je umiriti, pa nema druge nego napraviti kratku pauzu. Nakon kratke pauze nastavimo dalje. Nemojte misliti da je to nešto jako strašno, nije, no zašto se dovoditi u takve situacije ako nije potrebno.

Cilj nam je urediti vašeg psa u ugodnoj i smirenoj atmosferi.

Poklonite nam svoje povjerenje, dopustite da postanemo dio života vašeg psa!

To su i zaslužili!

Salon za pse “A Ro-Ma grooming”
XIV Trokut 35, Novi Zagreb

Tel: +385 (0)91 411 1195
Email: zlulic63@gmail.com

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.