Rona i Marley

Ono što dijelim s vama je i ono što je za vas najvažnije-a to je ljubav prema psima.

A Ro-Ma grooming ime je nastalo prema imenima naših pasa. Rona, naša predraga, crna kokerica otišla je ispod duge, vidim ju kako trči po travi i laje na ptice, dok odmara u krilu, a njuškica naslonjena na nas grije srce baš poput toplog sunca. Rona, zalijepljena grudama od snijega po kojem je obožavala skakati i loviti pahulje.

Marley, taj preslatki, mazasti Jack Russell, stigao je kratko iza njenog odlaska. Bio je to tretman našeg sina za izlječenje tuge, pun pogodak, strijela od peseka, sa srcem diva i snovima prepunim teniskih loptica. Sada je on taj koji grije dušu i čuva  travu koju mu je prepustila naša Rona.

Po njima se zovemo A Ro-Ma.

Posao groomera već godinama je bio dio mojih maštanja, ali sigurnost “stalnog i “sigurnog” posla nešto je za što se moramo držati čvrsto i mirno trpjeti sve, da bismo dočekali mirovinu, i naravno, otplatili sve kredite. POZNATO????

Kakva zabluda. Zaposlen na neodređeno vrijeme, pa mislimo – ZAUVIJEK. Možda, samo možda.

Ne i u mom slučaju. Između 229 otkaza, gle čuda, našlo se i moje ime, nakon skoro 34 godine rada.

Iz današnje perspektive, mogu reći, na moju veliku sreću. Mislite da sa mnom nešto nije u redu? Je, sve je u redu. SADA. A prije nije bilo. I to je to. Istog trena sam znala kuda krenuti i evo me, s vama, u poslu koji sam htjela raditi i prije, ali nisam se usudila. Žao mi je samo zbog toga što nisam ranije krenula, no nema veze, stigla sam na željeno mjesto, ovdje sam, spremna dati sve od sebe da bi vaši ljubimci bili lijepi i uređeni. Jer to nije samo posao, to je i ljubav i strpljivost i davanje.

Marley, preslatki, mazasti Jack Russell A Ro-Ma grooming - salon za pse

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.