• Znate li što vaš pas unosi u kuću na dugim dlačicama između jastučića na šapama? Znate li što vaš pas unosi u kuću na dugim dlačicama između jastučića na šapama?
    Znate li što vaš pas unosi u kuću na dugim dlačicama između jastučića na šapama?
    Znamo kako ih očistiti, posjetite nas!

Uređivanje šapa

Jastučići na šapama vašeg psa jako su osjetljivi, obično baš i ne vole da im se nešto radi oko šapa. Bez obzira na to, između njih zna biti puno dlake, koja se isto tako od prljavštine i raznih stvarčica po kojima gaze, zna zapetljati. Tako će vam u stan unijeti i više prljavštine. To treba odstraniti, škarama ili mašinicom, a najbolje je to prepustiti nama.

Kad je vruće, ali i kad je zima, dobro je mazati mekuši posebnom kremom koja će ih zaštititi i njegovati, a nju također imamo u ponudi.

Rezervirajte svoj termin još danas!

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.